Open Day Παγωτού
Open Day Παγωτού
Αυθεντικό ιταλικό παγωτό σε γεύσεις που ενθουσιάζουν.
Υπέροχες γεύσεις παγωτού είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν περισσότεροι από 80 συνεργάτες και επαγγελματίες που επισκέφτηκαν το σύγχρονο Bakery Center της Sefco Zeelandia, στη Θεσσαλονίκη, στις 27 Μαρτίου. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες δοκίμασαν μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων αυθεντικού ιταλικού παγωτού, όπως το Speculoos Cookie, με βάση το ginger και την κανέλα και το Fast Cioccolato Rosa, βελούδινο παγωτό με ροζ σοκολάτα. Φυσικά, δεν έλειπαν και αγαπημένες γεύσεις της σειράς Casa Gelato, όπως το Kaimakli, πλούσιο παγωτό καϊμάκι. Τα παγωτά της Sefco Zeelandia δημιουργούνται με βασικά συστατικά τις κορυφαίες πρώτες ύλες και την υψηλή τεχνογνωσία, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία!