Pastry

Apple tart with cream cheese

Recipe

Group Weight / Volume Product
Digestive Cookies 1.000 g base ingredients
Margarine Princess 400 g base ingredients
Inverted Sugar Syrup 100 g base ingredients
Eggs 100 g base ingredients
Cheese Cream Phill 250 g cream ingredients
Milk 375 g cream ingredients
Eggs 110 g cream ingredients
Yogurt 300 g cream ingredients
Variegone Canella 80 g cream ingredients
Fruitful Apple Dices to your taste filling ingredients

Preparation

    Βάση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά της βάσης μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό για 2-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί λεία και εύπλαστη ζύμη.

    Απλώστε τη ζύμη στις φόρμες πλάθοντας με το χέρι ή ανοίξτε με τον πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm. Στη συνέχεια γεμίστε με κρέμα Cheese Cream Phill.

    Προσθέστε Fruitful Apple Dices (85%) μέχρι να γεμίσει η τάρτα

    Ψήστε στους 170°C για 40 λεπτά

    Κρέμα

    Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Προσθέστε το γιαούρτι και συνεχίστε να αναμιγνύετε για 2-3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Τέλος, προσθέστε το Variegone Canella και αναμίξτε ελαφρώς με μια σπάτουλα μαρίζ.

    Σερβίρετε σε τσέρκι με βάση (μπισκότο βουτύρου) 0,5cm κάτω από το χείλος.

    Ψήστε στους 165 – 170 °C (όχι περισσότερο) για 50 – 55 λεπτά.