Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Παντεσπάνι Σοκολάτας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Roi Chocolat 2.000 gr Βασική Συνταγή
Αυγά 1.280 gr
Νερό 220 gr
Roi Chocolat 2.000 gr Αφράτη Συνταγή
Αυγά 1.280 gr
Νερό 280 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα μαζί τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και χτυπήστε με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη αφράτη ζύμη.

Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη ψησίματος της επιλογής σας, τσέρκια ή «λαμαρίνες», γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση. 

Φουρνίστε στους 175 -180ºC , για 35-40 λεπτά τα τσέρκια και για 45-55 λεπτά περίπου τις «λαμαρίνες».

Παντεσπάνι Σοκολάτας

Προϊόντα

Roi 

Μίγμα για παντεσπάνι με πυκνή δομή.