Ζαχαροπλαστική
Cookies

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Digestive Cookies 1.000 g
Μαργαρίνη Princess 400 g
Αυγά 50 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί ομοιογενής ζύμη (εκτιμώμενος χρόνος 1 λεπτό).

    Τοποθετήστε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο αντικολλητικές κόλλες χαρτιού και "ανοίξτε" τη σε πάχος ±5-6 χιλιοστών.

    Κόψτε με στρογγυλό κουπάτ σχήματα διαμέτρου 8-9 εκατοστών.

    Τρυπήσετε την επιφάνεια με πιρούνι.

    Ψήστε στους 195-200°C για 9-11 λεπτά, μέχρι τα digestive cookies να ροδίσουν (η συγκεκριμένη θερμοκρασία είναι για φούρνο ταμπάνι).

    *Για χρήση σε αυτόματες μηχανές παραγωγής, επικοινωνήστε με το τμήμα

    Τεχνικής υποστήριξης της Sefco Zeelandia.