Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Ferrero

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Roi Chocolat 2.000 gr υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.280 gr υλικά παντεσπάνι
Νερό 220 gr υλικά παντεσπάνι
American Brownie 1.000 gr υλικά brownie
Μαργαρίνη Princess 150 gr υλικά brownie
Αυγά 240 gr υλικά brownie
Νερό 150 gr υλικά brownie
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Roma Top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 300 gr υλικά αφρατέματος
Gianduja Delice (πάστα) 150 gr υλικά αφρατέματος
Arabesque Milk 1.000 gr υλικά επικάλυψης
Ηλιέλαιο 300 gr υλικά επικάλυψης
Φουντούκια (σπασμένα) 100 gr υλικά επικάλυψης
Scaldis Dark extra υλικά

Εκτέλεση

Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Σερβίρετε σε τσέρκια γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180°C , για 35-40 λεπτά.

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 – 3 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 – 2 εκατοστών.

Φουρνίστε στους 170 – 180°C για 20 – 30 λεπτά περίπου και αφήστε να κρυώσουν.

Κόψτε με στρογγυλό κουπάτ το brownie.

Τοποθετήστε σε μία φόρμα σιλικόνης με σχήμα ημισφαίριο την κρέμα μέχρι τη μέση, έπειτα ένα κομμάτι παντεσπάνι. Γεμίστε με κρέμα και καταψύξτε.

Ξεφορμάρετε τα ημισφαίρια και κολλήστε τα μεταξύ τους.

Βουτήξτε τις σφαίρες στην επικάλυψη και τοποθετήστε πάνω στο brownie.

Διακοσμήστε με Scaldis Dark.

Ferrero

Προϊόντα

Minuta Ivoire

Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.