Ζαχαροπλαστική

Wild Tart

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Biscotto 1.000 gr υλικά βάσης
Βούτυρο 99% 500 gr υλικά βάσης
Ζάχαρη κρυσταλλική 50 gr υλικά βάσης
Cheese Cream Phill 500 gr υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 700 gr υλικά κρέμας
Αυγά 220 gr υλικά κρέμας
Γιαούρτι πλήρες στραγγισμένο (10% λιπαρά) 550 – 600 gr υλικά κρέμας
Fruitful Pineapple ή Dark Cherry 400 gr extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου) και τη ζάχαρη και ανακατέψτε με μία σπάτουλα μέχρι να γίνει ομοιόμορφη η ζύμη. Καλύψτε τη βάση και τα τοιχώματα με βάση μπισκότου πάχους 2 – 3 χιλιοστών (περίπου 450-500 gr).

    Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, με το «σύρμα». Προσθέστε στο τέλος το γιαούρτι και συνεχίστε την ανάμιξη για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Απλώστε πάνω στη ζύμη στρώση έτοιμης γέμισης Cheese Cream Phill πάχους 3-4 πόντων (περίπου 350 gr).
    Φουρνίστε στους 165 – 170°C για 35 – 40 λεπτά.
    Αφού ξεφουρνίσετε και το προϊόν κρυώσει, καλύψτε την επιφάνεια με Fruitful της επιλογής σας.