Ζαχαροπλαστική
Mousse Σοκολάτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mousse Du Chef 1.000 gr Συνταγή Α'
Γάλα πλήρες 1.800 gr
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) 400 gr
Mousse Du Chef 1.000 gr Συνταγή Β'
Γάλα πλήρες 1.600 gr
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) 200 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε το γάλα στον κάδο του μίξερ, προσθέστε το Mousse Du Chef και χτυπήστε με το «σύρμα» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5-7 λεπτά (ανάλογα με το μίξερ) στη δυνατή ταχύτητα.

    Προσθέστε στο τέλος της ανάμιξης σιγά σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα φροντίζοντας να αναμιχθεί καλά.

    Η αφράτη κρέμα είναι έτοιμη για χρήση σε εφαρμογές πατισερί.