Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Κορμός μπισκότο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mousse Du Chef 1.000 g υλικά mousse
Γάλα πλήρες 1.600 g υλικά mousse
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) 200 g υλικά mousse
Minuta Cream 1.000 g υλικά κρέμας
Νερό (δροσερό) 2.500 g υλικά κρέμας
Biscotto 80 g υλικά κρέμας
Genoise Brown 2.250 g υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.600 g υλικά παντεσπάνι
Νερό 400-450 g υλικά παντεσπάνι
Casa Cream 35% 1.000 g extra υλικά
Masca Μπισκότο κατά βούληση extra υλικά
Chocolatier Choco Bisc κατά βούληση extra υλικά
Dip Choco κατά βούληση extra υλικά
Scaldis White κατά βούληση extra υλικά
Mont Blanc κατά βούληση extra υλικά

Εκτέλεση

Ετοιμάστε τη mousse χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 5-7 λεπτά στη δυνατή.

Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για λίγο στην αργή ταχύτητα και για 5 - 10 λεπτά (ανάλογα το μίξερ) στη δυνατή. Φουρνίστε στους 180 °C για περίπου 45 – 50 λεπτά  (για λαμαρίνα διαστάσεων 50x70 cm)

Ετοιμάστε την κρέμα, ενσωματώνοντας μέσα τη χτυπημένη με σύρμα Casa Cream 35%.

Τοποθετήστε σε μία μεταλλική φόρμα αντικολλητική μεμβράνη και στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα μέχρι τη μέση της φόρμας και αφήστε να παγώσει.

Βάλτε μια λεπτή γραμμή Chocolatier Choco Bisc και ένα λεπτό φύλλο παντεσπάνι και αφήστε να παγώσει.

Στη συνέχεια προσθέστε τη mousse και τοποθετήστε παντεσπάνι στο σχήμα της φόρμας.

Αφού παγώσει, ξεφορμάρετε και επικαλύψτε με Masca Μπισκότο.

Διακοσμήστε κατά βούληση με Dip Choco, Scaldis White και ελάχιστη Mont Blanc.

Κορμός μπισκότο

Προϊόντα

Genoise

Μίγμα για παντεσπάνι με υψηλή απόδοση. Διατίθεται σε λευκό, κακάο και σοκολάτα.