Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Κορμός cheesecake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mousse Du Chef 1.000 g υλικά mousse
Γάλα πλήρες 1.600 g υλικά mousse
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) 200 g υλικά mousse
Dream Cream Cake 1.000 g υλικά cake
Αυγά 325 g υλικά cake
Λάδι 360 g υλικά cake
Νερό 280 g υλικά cake
Cheese Cream Phill 500 g υλικά κρέμας
Γάλα 1.450 g υλικά κρέμας
Casa Cream 35% 1.000 g extra υλικά
Μπισκότο κατά βούληση extra υλικά
Μαργαρίνη Princess κατά βούληση extra υλικά
Σπρέι λευκού βουτυροκακάο κατά βούληση extra υλικά
Fruitful Strawberry κατά βούληση extra υλικά
Scaldis Dark κατά βούληση extra υλικά

Εκτέλεση

Ετοιμάστε τη mousse χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 5-7 λεπτά στη δυνατή.

Ετοιμάστε το cake χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το φτερό, για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα και για 4 στη γρήγορη. Φουρνίστε στους 165 °C για 40 λεπτά.


Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά για 5-6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα και ενσωματώστε μέσα τη χτυπημένη με σύρμα Casa Cream 35%.

Ετοιμάστε μια βάση μπισκότο με Μαργαρίνη Princess.

Τοποθετήστε σε μία μεταλλική φόρμα αντικολλητική μεμβράνη και στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα μέχρι τη μέση της φόρμας, ένα λεπτό φύλλο cake κατά μήκος και αφήστε να παγώσει.

Προσθέστε mousse μέχρι το χείλος της φόρμας και βάλτε το στην κατάψυξη.

Στη συνέχεια ψεκάστε τον κορμό με Σπρέι λευκού βουτυροκακάο και τοποθετήστε τον με προσοχή πάνω στη βάση μπισκότο.


Διακοσμήστε με Fruitful Strawberry και Scaldis Dark.

Κορμός cheesecake