Ζαχαροπλαστική
Φυτική Σαντιγύ

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Topel 1.000 gr
Ζάχαρη άχνη 300 gr
Νερό (πολύ κρύο) 2.000 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στην δυνατή ταχύτητα για περίπου 4 λεπτά, τόσο ώστε να διογκωθεί και να «δέσει» η κρέμα.

    Η τελική πολύ αφράτη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γαρνίρισμα σε ποικιλία προϊόντων ζαχαροπλαστικής ή να αναμιχθεί με άλλα υλικά και να χρησιμοποιηθεί σαν συστατικό κρέμας για γέμιση προϊόντων ζαχαροπλαστικής.

Περισσότερες Πληροφορίες

Η ποσότητα της ζάχαρης μπορεί να αυξομειωθεί λίγο ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο γλυκύτητας της τελικής κρέμας γαρνιρίσματος.