Ζαχαροπλαστική

Μπάρες δημητριακών

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Florentiner mix 1.000 g
Κεράσι στραγγιστό 100 g
Σουσάμι 300 g
Βρώμη 300 g
Φιστίκι Αιγίνης 200 g
Αμύγδαλα 200 g
Αποξηραμένα φρούτα 300 g
Regal (baking powder) 15 g
Μαύρη ζάχαρη 100 g

Εκτέλεση

    Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.

    Τοποθετήστε σε λαμαρίνα λαδόκολλα και στρώστε το μίγμα σε πάχος 2 εκατοστών.

    Φουρνίστε στους 210°C για 8-10 λεπτά.

    Πριν κρυώσει χαράξτε και κόψτε στο επιθυμητό μέγεθος.