Παγωτό Παγωτό

Casa Gelato Parfait cream

Δύο τρόποι, για να διαλέξεις. - Casa Gelato

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Gelato Parfait cream 1.000 gr Συνταγή Α'
Γάλα (πλήρες) 1.500 gr
Κρέμα γάλακτος 500 gr
ή
Casa Gelato Parfait cream 1.000 gr Συνταγή Β'
Γάλα (πλήρες) 1.000 gr
Κρέμα γάλακτος 1.000 gr

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.

Μπορεί και να παστεριωθεί.

Casa Gelato Parfait cream