Κέικ
Soft cookies λεμόνι

Με ινδοκάρυδο και λευκή σοκολάτα.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Zeel Lemon Moist Cake 1.000 g
Αλεύρι για κέικ 350 g
Μαργαρίνη Princess 400 g
Βούτυρο 99% 100 g
Αυγά 2 τμχ.
Μέλι ή Γλυκόζη 200 g
Ξύσμα λάιμ 2 τμχ
Ινδοκάρυδο 200 g
Arabesque White 30% 200-300 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά (εκτός από την Arabesque White 30%) στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 2 λεπτά στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.

    Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε και τη λευκή σοκολάτα και ομογενοποιήστε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.

    Κόψτε τη ζύμη σε μικρότερα των 40 g και μορφοποιήστε.

    Μπορείτε να διακοσμήσετε με ινδοκάρυδο.

    Τοποθετήστε σε λαμαρίνα ψησίματος.

    Ψήστε στους 200°C για 8 λεπτά (αέρα) ή στους 215°C (πάνω) και 180°C (κάτω) για 10 λεπτά (ταμπάνι).

Soft cookies λεμόνι