Κέικ
Λεμονόπιτα

Με κρεμώδη υφή και έντονη υγρασία.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Zeel Moist Cake Λεμόνι 1.000 g
Λάδι 250 g
Νερό 500 g
Ξύσμα λεμονιού 30 g
Γιαούρτι 100 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το γιαούρτι ή εκτός από το γιαούρτι και τα φύλλα κρούστας (ανάλογα τη συνταγή που θα επιλέξετε) και χτυπήστε με το «φτερό» για 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε με σπάτουλα.

    Για τη 2η συνταγή προσθέστε τα φύλλα κρούστας.

    Φουρνίστε για 35 - 40 λεπτά στους 160°C.

    Μόλις το προϊόν κρυώσει, σιροπιάστε το με ζεστό σιρόπι (27-28 γράδα).

Περισσότερες Πληροφορίες

Εναλλακτική συνταγή

Zeel Moist Cake Λεμόνι          1.000 g

Λάδι                                             360 g 

Νερό                                            600 g

Ξύσμα Λεμονιού                           30 g

Γιαούρτι                                      100 g

Φύλλα κρούστας (στεγνά)         200 g

Λεμονόπιτα