Κέικ
Κέικ λαδιού σοκολάτα

Με εξαιρετική υγρασία, κρεμώδη υφή και έντονη γεύση σοκολάτας.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Zeel Moist Cake Choco 1.100 g
Νερό 500 g
Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) 250 g

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

     Ψήστε στους 175-180°C, για χρόνο από 45 έως 50 λεπτά τα κέικ φόρμας 600 g.

Κέικ λαδιού σοκολάτα