Κέικ

Layered Cake με κρέμα τυριού

Απίθανος συνδυασμός Red Velvet και κρέμας τυριού με Philadelphia! - Red Velvet Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Red Velvet Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Λάδι 300 gr υλικά cake
Νερό 225 gr υλικά cake
Ζάχαρη άχνη 200 gr υλικά κρέμας τυριού
Μαργαρίνη Princess 200 gr υλικά κρέμας τυριού
Philadelphia Cheese 800 gr υλικά κρέμας τυριού
Scaldis Dark υλικά διακόσμησης
Mont Blanc υλικά διακόσμησης

Εκτέλεση

    Για την κρέμα τυριού αφρατέψτε τη ζάχαρη άχνη με την μαργαρίνη Princess και στη συνέχεια προσθέστε Philadelphia και ενσωματώστε.

    Ετοιμάστε το cake χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε σε τσέρκι, γεμίζοντας μέχρι το ½ του ύψους τους και φουρνίστε στους 160 – 165 °C για περίπου 35 λεπτά.

    Αφού κρυώσουν, κόψτε σε ισόπαχες φέτες και «μοντάρετέ» τα με την κρέμα τυριού.

    Μασκάρετε με την κρέμα τυριού όλο το cake και βάλτε το να παγώσει.

    Κοσκινίστε λίγο Red Velvet Cake ώστε να γίνει πούδρα.

    Διακοσμήστε με πούδρα Red Velvet, Scaldis Dark και ελάχιστη Mont Blanc.