Κέικ
Double Heart

Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Red Velvet Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Λάδι 300 gr υλικά cake
Νερό 225 gr υλικά cake
Cheese Cream Phill 1.000 gr υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 2.900 gr υλικά κρέμας

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή σε φόρμα σχήματος καρδιάς γεμίζοντας μέχρι τα 2/3 του ύψους και φουρνίστε στους 160°C για περίπου 25 λεπτά.

    Τοποθετήστε τα υλικά της κρέμας στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «σύρμα» στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά.

    Αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία φουρνίσματος και το κέικ έχει κρυώσει, κόψτε το σε 3 φέτες και μοντάρετε το κέικ με την κρέμα κατά βούληση δημιουργώντας ενδιάμεσες στρώσεις κρέμας. Τοποθετήστε το κέικ στο ψυγείο για να κρυώσει.

    Επικαλύψτε το κέικ με Décor Icing White.