Κέικ
Κωκ και Σαβαγιάρ

Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Red Velvet Cake 1.000 gr
Αυγά 400 gr
Λάδι 100 gr
Νερό 100 gr
Velex 40 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.

    Κόψτε με στρογγυλό κορνέ στο σχήμα και το μέγεθος της επιλογής σας και τοποθετήστε πάνω σε χαρτί ψησίματος.

    Φουρνίστε στους 220°C για περίπου 8 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των κωκ και των σαβαγιαρ.