Κέικ
Cake

Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Red Velvet Cake 1.000 gr
Αυγά 350 gr
Λάδι 300 gr
Νερό 225 gr

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

    Φουρνίστε στους 165-170°C για περίπου 35 λεπτά.

    Προαιρετικά επικαλύψτε με Décor Icing White.