Κέικ
Βασιλόπιτα Βουτύρου

Βασιλόπιτα με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση βουτύρου - Marba Butterscotch

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Marba Butterscotch 2.000 gr
Αυγά 900 gr
Μαργαρίνη Princess 700 gr
Βούτυρο γάλακτος 99% 270 gr
Καρύδι ψίχα ψιλοκομμένη 400 gr
Κανέλα 2 gr
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού 2 τμχ.

Εκτέλεση

    Χτυπήστε όλα μαζί τα βασικά υλικά στη μεγάλη ταχύτητα του μίξερ με το «φτερό» για 7-8 λεπτά μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη και ομοιογενής.

    Στο τέλος προσθέστε το ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι και το καρύδι φροντίζοντας να αναμιχθούν καλά στη ζύμη.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

    Φουρνίστε στους 170°C, για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου.

    Αφού κρυώσουν, οι βασιλόπιτες είναι έτοιμες για διακόσμηση.