
Βασιλόπιτα Βουτύρου
Βασιλόπιτα Βουτύρου
Βασιλόπιτα με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση βουτύρου.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Marba Butterscotch | 2.000 g |
Αυγά | 900 g |
Μαργαρίνη Princess | 700 g |
Βούτυρο γάλακτος 99% | 270 g |
Καρύδι ψίχα ψιλοκομμένη | 400 g |
Κανέλα | 2 g |
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού | 2 τμχ. |
Εκτέλεση
Χτυπήστε όλα μαζί τα βασικά υλικά στη μεγάλη ταχύτητα του μίξερ με το «φτερό» για 7-8 λεπτά μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη και ομοιογενής.
Στο τέλος προσθέστε το ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι και το καρύδι φροντίζοντας να αναμιχθούν καλά στη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.
Φουρνίστε στους 170°C, για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου.
Αφού κρυώσουν, οι βασιλόπιτες είναι έτοιμες για διακόσμηση.
