Κέικ
Μηλόπιτα Ν. Ορλεάνης

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco 500 gr υλικά cake
Λάδι 190 gr υλικά cake
Αυγά 150 gr υλικά cake
Νερό 125 gr υλικά cake
Fruitful μήλο 350 gr extra υλικά
Κανέλα 2 gr extra υλικά
Μήλο τριμμένο σε φλοίδες extra υλικά
Τριμμένο μπισκότο extra υλικά
Eldorado extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Στο μίγμα προσθέστε Fruitful μήλο και κανέλα τριμμένη.

    Ανακατέψτε με το χέρι ομοιόμορφα.

    Σε τσέρκι (22 cm) τοποθετήστε βάση τριμμένου μπισκότου.

    Σερβίρετε το έτοιμο μίγμα, γεμίζοντας μέχρι τα ¾ του τσερκιού.

    Επικαλύψτε με λωρίδες μήλου (ξύσμα ενός τριμμένου μήλου στο χοντρό μέγεθος του τρίφτη).

    Φουρνίστε στους 165°C για 50 - 55 λεπτά.

    Ξεφουρνίστε και επικαλύψτε μόλις κρυώσει με ζεστό Eldorado.