Κέικ
Λεμονόπιτα Αμυγδάλου

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama's Deco 1.000 gr
Maro I (αμυγδαλόπαστα) 300 gr
Αυγά 300 gr
Λάδι 380 gr
Νερό 250 gr
Fruitful λεμόνι
Φιλέ αμυγδάλου

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη (η αμυγδαλόπαστα Maro I να βρίσκεται εκτός ψυγείου).

    Σερβίρετε τη ζύμη σε στρογγυλές φόρμες ή τσέρκια.

    Επικαλύψτε το προϊόν με Fruitful Λεμόνι πριν το φούρνισμα αφήνοντας το κέντρο ελεύθερο και προσθέστε φιλέ αμυγδάλου.

    Φουρνίστε στους 165 - 170°C για 50 - 55 λεπτά περίπου.