Κέικ
Christmas Day Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama's Deco 1.000 gr
Αυγά 300 gr
Λάδι 380 gr
Νερό 250 gr
Μαυροδάφνη 30 gr
Κανέλα 5 gr
Μαχλέπι 2,5 gr
Μαστίχα 2,5 gr
Γαρύφαλλο 2 πρέζες
Fruitful μήλο 100 gr
Σταφίδα ξανθιά 100 gr
Black Line Πορτοκάλι σε κύβους 110 gr
Black Line Αμαρένα στεγνή 110 gr
Καρύδι σπασμένο 100 gr
Αμύγδαλο σπασμένο 100 gr

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το Fruitful μήλο, τη σταφίδα, το Black Line πορτοκάλι, το Black Line Αμαρένα Στεγνή, το καρύδι και το αμύγδαλο στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε με το χέρι μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Προσθέστε πριν το φούρνισμα κατά τόπους Fruitful Μήλο και φουρνίστε στους 165°C για ± 50 λεπτά. Αφού κρυώσει επικαλύπτετε με Eldorado.

    ή

    Φουρνίστε στους 165°C για 50 λεπτά και και αφού κρυώσει επικαλύψτε με Delicecover Choco και καρύδι.

    ή

    Μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο παραπάνω εναλλακτικές για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Christmas Day Cake