Κέικ
Biscotto Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco 1.000 gr
Λάδι (σπορέλαιο) 380 gr
Νερό 250 gr
Αυγά 300 gr
Chocolatier Choco Bisc 250 gr
Dip White (λιωμένο) extra υλικά
Biscotto Noir Orfeo extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά (εκτός από το Choco Bisc) μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Στο μίγμα προσθέστε το Chocolatier Choco Bisc.

    Ανακατέψτε αργά με μία σπάτουλα.

    Σερβίρετε σε τσέρκια, γεμίζοντας μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

    Φουρνίστε στους  165°C για 35 - 45 λεπτά.

    Ξεφουρνίστε και αφού κρυώσει επικαλύψτε με Dip White (λιωμένο) και Biscotto Noir Orfeo.

Biscotto Cake