Κέικ
Κουλουράκια πορτοκαλιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama’s Cake 1.000 g
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 940 g
Μαργαρίνη Princess 620 g
Ηλιέλαιο 120 g
Χυμός πορτοκάλι 120 g
Ξύσμα πορτοκαλιού (ή άρωμα πορτοκαλιού) 4-5 τμχ

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια 20-25 g και μορφοποιήστε σε πλεξούδα ή σε σχήμα της αρεσκείας σας.

    Τοποθετήστε τα κουλουράκια σε λαμαρίνα και φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.

Κουλουράκια πορτοκαλιού