Κουλουράκια λεμονιού
Κουλουράκια λεμονιού
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Mama’s Cake | 1.000 g |
| Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 880 g |
| Μαργαρίνη Princess | 620 g |
| Ηλιέλαιο | 120 g |
| Νερό | 120 g |
| Ξύσμα λεμονιού (ή άρωμα λεμονιού) | 3-4 τμχ |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια 15-20 g και μορφοποιήστε κατά βούληση.
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα και φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.
