Κουλουράκια κανέλας
Κουλουράκια κανέλας
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Mama’s Cake | 1.000 g | |
| Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 880 g | |
| Μαργαρίνη Princess | 620 g | |
| Ηλιέλαιο | 120 g | |
| Νερό | 120 g | |
| Κανέλα | 30 g | |
| Ζάχαρη | για τη διακόσμηση |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Πλάστε τη ζύμη σε μπαστούνια διαμέτρου 4-5 cm.
Περάστε στη ζάχαρη και κόψτε σε πάχος περίπου 1 cm.
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα και φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.
