Κέικ

Double Cream Muffin

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Double Choco Muffin 1.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 400 g
Νερό 400 g
Αυγά (προαιρετικά) 100 g

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε στη ζύμη κατά βούληση σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή άλλες προσθήκες και ανακατέψτε καλά.

    Σερβίρετε τη ζύμη στις κατάλληλες φόρμες “Muffin trays” και φουρνίστε στους 180 - 200°C για χρόνο ανάλογο με το βάρος τους.

    Ιδανικά φουρνίστε στους 190 °C για 22 λεπτά (muffins βάρους 75 g).